Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  Серед актуальних завдань дошкільної освіти чільне місце належить проблемам виховання основ безпеки життєдіяльності.

В Комарівському та Прохорському ЗДО та дошкільному підрозділі Степанівської гімназії проведено  заходи з безпеки життєдіяльності.

Освітня діяльність, під час проведення заходів з дітьми дошкільного віку, забезпечує необхідний рівень знань дитини для безпечного перебування в навколишньому середовищі та вироблення в неї елементарних, доступних віку норм поведінки у надзвичайних ситуаціях.

Дітей дошкільного віку важливо  оберігати від небезпечних предметів, ситуацій, обов’язково навчати обережності та діям під час небезпечних ситуацій.  

Організовані заходи налаштували вихованців, педагогів і батьків на продуктивну роботу.

Треба завжди пам’ятати,   що дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й суспільства загалом. Тому саме збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання, що стоїть перед нами.