День єднання

День єднання

Сьогодні в Україні – День єднання.  Свято  встановлене Указом президента у 2022 році. Цього дня українці єднаються під національними кольорами,  щоб продемонструвати бажання – жити, жити у мирі, жити щасливо, однією сім'єю, з дітьми, з батьками. Комарівська громада – Україна. Ми разом і ми – єдині! Слава Україні!

Служба зайнятості спонукає роботодавців активніше користуватися своїми послугами

Служба зайнятості спонукає роботодавців активніше користуватися своїми послугами

Соціально-економічне життя Чернігівщини поступово відроджується, але напруженою залишається ситуація в прикордонних громадах області, які постійно потерпають від ворожих обстрілів. На Чернігівщині таким районом є Новгород-Сіверщина, яка межує з російською територією.

Участь у семінарі-тренінгу

Участь у семінарі-тренінгу

12-13 лютого 2024 року тренерки Чернігівського громадського комітету захисту прав людини в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов'язаного з війною, торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у Чернігівській області» провели дводенний тренінг для представників мультидисциплінарних та міжвідомчих груп Комарівської, Плисківської,Височанської та Бахмацької громад Чернігівської області.

Участь в нараді

Участь в нараді

13 лютого начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів нараду з головами територіальних громад району за участю заступників голови райдержадміністрації, керівниці апарату,  керівників СБУ, РТЦК та СП, Національної Поліції, районної ради та окремих військових частин.

До 9-ї річниці Закону України «Про пробацію»

До 9-ї річниці Закону України «Про пробацію»

5 лютого 2015 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про пробацію», який наблизив Україну до міжнародних стандартів, визначив організаційно-правові засади для створення пробації України та забезпечив впровадження у державі нової системи заходів кримінально-правового характеру.