Запах хвої, смак мандаринок, серпантин, конфетті і, звичайно,ялинка… Ніхто і ніколи не забуває чарівних новорічних пригод.  Зимові свята люблять і діти, і дорослі.Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне —чудес. У більшості  новорічне свято асоціюється зі здійсненням бажань. Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання- воно обов'язково здійсниться.
                     Напередодні Нового року радісний, святковий настрій панував і в Комарівській територіальній громаді. Коли ми всі подорослішали, дуже важливо зуміти зберегти у наших  серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. 
           Тому до Комарівської сільської ради, соціальних закладів територіальної громади та місцевих підприємців, завітали з новорічними піснями та теплими привітаннями Дід Мороз та Снігуронька.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису