Шановні жителі Комарівської громади!

       Щиро вітаємо вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє,- з Новим роком та Різдвом Христовим.
      Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового часу, нових надій і сподівань. Хочу подякувати всім, хто не залишився осторонь, хто долучився до справи розвитку Комарівської територіальної громади. Тож нехай об’єднаються в новому році всі добрі починання і звершення заради майбуття нашої громади та України.
          У передноворічний час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми найдорожчими, дарувати їм свою любов і піклування. У передсвятковий день звідусіль з’їжджаються до рідної домівки рідні та близькі, навстіж відчинені ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я, оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і  буде завжди, поки живуть у серці почуття великої родини, любов до ближнього, єднання і злагоди.
         Від усієї душі бажаємо всім великого людського щастя, міцного здоров’я, достатку , сімейного благополуччя, миру, тепла та любові у душах і серцях і Божої благодаті в кожен дім!
         Веселих Різдвяних свят, смачної куті, щедрої коляди та щасливого Нового року!
З повагою сільський голова  Комарівської сільської ради   Віктор Бондаренко та виконавчий комітет сільської ради.

Фото без опису