За сприяння Департаменту соціального захисту Чернігівської обласної військової адміністрації напередодні Нового року  соціальним робітникам відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Комарівської сільської ради було урочисто вручено нові велосипеди від європейських благодійників.

     На даний час у відділенні соціальної допомоги вдома 10 соціальних робітників надають соціальну послугу догляду вдома 95 особам похилого віку та особам з інвалідністю у всіх сторостинських округах Комарівської територіальної громади. Більшість осіб проживають на великих відстанях один від одного, до яких найзручніше діставатися саме велосипедами. Тому такий мобільний вид транспорту, як велосипед, дає можливість ефективніше використовувати робочий час, суттєво полегшує роботу, адже соціальні робітники доставляють своїм підопічним продукти харчування, господарські товари, ліки та інше.

     Підтримка соціальних робітників є подякою за їхню доброту, чуйність та співпереживання, з яким вони виконують свою роботу, турбуючись про літніх людей. Велосипеди необхідні для полегшення їх праці та підвищення якості надання соціальної послуги догляду вдома.Фото без опису