У межах проєкту «Своєчасна та відповідна підтримка і допомога населенню, яке постраждало від війни»  в Комарівській територіальній громаді   провів монітонгову зустріч Жіночий консорціум України, який реалізує цей проєкт.

Головна мета поїздки – з'ясувати, які найбільші потреби є у громад на сьогодні і яка допомога може підтримати людей у важкий час війни.

Заступник голови Комарівської  територіальної громади Тетяна Курінська розповіла моніторинговій групі про роботу місцевої влади у сфері соціального та безпекового захисту людей і акцентувала увагу на низці потреб, зокрема, про необхідність облаштування більшої кількості укриттів, облаштування стадіону, центру громади.

Важливо зазначити, що  громада давно співпрацює з проєктом, жителі громади із соціально незахищених груп (люди з інвалідністю, багатодітні, ВПО та ін.) уже отримали матеріальну допомогу та психологічну підтримку в межах проєкту.


Нагадаємо, проєкт «Своєчасна та відповідна підтримка і допомога населенню, яке постраждало від війни» Жіночий консорціум України реалізує у Чернігівській та Київській областях, а також у місті Києві. Проєкт має кілька напрямків: виявлення та аналіз проблем, з якими внаслідок війни зіткнулися ВПО, місцеві жителі та громади, грошову допомогу та психологічну підтримку, підтримку віддалених громад.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису