Сім'ї двохярусне ліжко!

Сім'ї двохярусне ліжко!

З 2017 року в області діє Комплексна програма підтримки сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року. Вона, зокрема, передбачає проведення заходів щодо поліпшення житлових та соціально-побутових умов багатодітних сімей, де виховується 5 і більше дітей.

30 вересня, в День святих Віри, Надії та Любові, відзначається День усиновлення в Україні

30 вересня, в День святих Віри, Надії та Любові, відзначається День усиновлення в Україні

30 вересня, в День святих Віри, Надії та Любові, відзначається День усиновлення в Україні. Цей день є символом милосердя і добра по відношенню до людей. Це свято батьків і дітей,соціальних працівників та усіх причетних до цієї благородної справи,яка втілює на практиці гасло "Чужих дітей не буває". Сьогодні в Комарівському БК відбувся захід присвячений Дню усиновлення в Україні " Мамо,я чекаю на тебе...". Дякуємо всім хто знайшов час та відвідав захід. Дякуємо всім організаторам та учасникам. Окрема шана та подяка всі батькам-усиновителям,прийомним батькам,опікунам - всім хто відкрив своє серце і двері свого дому осиротілим дітям.

Профілактичний захід "Урок"

Профілактичний захід "Урок"

За дорученням в.о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації Н. Романової, спільно з працівниками відділу освіти, служби у справах дітей та працівників поліції, з 05.09.-13.09.2019  року було проведено профілактичний захід «Урок». З метою виявлення дітей шкільного віку, які не приступили до навчання у 2019-2020 навчальному році. Рейдовою групою було зроблено об’їзд навчальних закладів Комарівської ОТГ та відвідані сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та де батьки, ухиляються від виконання батьківських обов’язків. За результатами профілактичного заходу було зроблено звіт служби у справах дітей та відділом освіти про те, що всі діти громади шкільного віку охоплені навчанням.