Про другий конкурс з відбору  проектів регіонального розвитку

Про другий конкурс з відбору проектів регіонального розвитку

Чернігівська обласна державна адміністрація повідомляє про те, що Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України найближчим часом планується оголошення про початок проведення другого конкурсу з відбору проектів регіонального розвитку, які можуть фінансуватися за рахунок коштів Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Вітаємо з Днем Прапора та Днем Незалежності України

Вітаємо з Днем Прапора та Днем Незалежності України

Від імені сільського голови та колективу Комарівської сільської ради сердечно вітаємо вас із національним святом нашої державності — Днем незалежності України.  Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Від усієї душі зичимо вам, вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Інформаційно-просвітницька зустріч

Інформаційно-просвітницька зустріч

Сьогодні в Комарівському будинку культури зібралися представники всіх населених пунктів громади для ознайомлення з проектом "Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини". Ініціативна група проекту та ГО "MART" розповіли про ключові моменти у створенні молодіжного простору для дітей та молоді, перспективи молодіжної ради, проект якої буде внесено у порядок денний на сесію сільської ради, а також презентували ще не зареєстровану, але створену ГО "ВІТОН". Запрошені проявили неабияку активність  задаючи питання стосовно даної зустрічі, на які по можливості отримували відповіді. Звісно, одним проектом вирішити всі проблеми, які були озвучені не вдасться, але об'єднавшись, разом зможемо працювати задля єдиної мети. В плані також розробити програму співпраці, та запровадити з нового року бюджет участі.

МАНДАТ ВАРТИЙ СМУТИ?

МАНДАТ ВАРТИЙ СМУТИ?

08 липня 2019 року представники однієї з політичних сил, що балатуються до Верховну Раду України, начебто з метою захисту інтересів мешканців громади, надали їм не достовірну інформацію з приводу наявності вільних земельних ділянок площею майже 500 га.  Не з'ясувавши до кінця ситуацію з вище вказаними земельними ділянками дані особи своїми діями спричинили подію, що склалася. 

«Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини» - наша перша перемога

«Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини» - наша перша перемога

27 травня на сайті MART Громадська організація було опубліковано результати конкурсу «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини». Перемогу здобули дві громади: Комарівська ОТГ (Борзнянського району) та Лосинівська ОТГ (Ніжинського району).  Приємно коли результати командної роботи принесуть користь людям. 

ЩИРО ВІТАЮ...

ЩИРО ВІТАЮ...

Щиро вітаю учнівські та педагогічні колективи шкіл громади з нагоди свята останнього дзвоника.