Долаємо стрес та негаразди разом

16 квітня 2024 року в Комарівській сільській раді відбувся завершальний  тренінг жіночого клубу стійкості "Долаємо стрес та негаразди разом", організований і проведений командою тренерів ,,Аssisto". Під час тренінгу учасники виконали вправи зі знання стресостійкості, обговорили стратегії та шляхи подолання стресу та відпрацювали практичні навички його подолання за допомогою технік креативності та творчого мислення. Велика подяка тренеру Інні Юріївні Кошовій за позитив, відданість своїй праці, легкій подачі інформації. Нам разом вдалося створити комфортне середовище, в якому кожен зміг бути почутий, отримати підтримку та натхнення. Дякуємо! Впевнено крокуємо до Перемоги!!!

Привітали з професійним святом

       Сьогодні, сільський голова Віктор Бондаренко, в День працівників кримінального розшуку  привітав колектив сектору кримінальної поліції відділення поліції № 3 (м. Борзна) Ніжинського районного управління поліції ГУНП в Чернігівській області з професійним святом.       За сумлінну працю, високу професійну майстерність, відданість справі та з нагоди професійного свята Почесною грамотою Комарівської сільської ради нагородив Сущенка Ігора Михайловича – лейтенанта поліції відділення поліції № 3 (м. Борзна) Ніжин ГУНП в Чернігівській області.

Змагання з шашок

12 квітня 2024 року, відділом освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Комарівської сільської ради були проведені дитячі змагання з шашок в рамках спартакіади серед здобувачів освіти закладів освіти Комарівської територіальної громади. Хлопці у шашках змагалися в кімнаті молодіжного простору Комарівської сільської ради. Грали по колу, 15 зіграних ігор сформували турнірну таблицю: - 1 місце – Усольцев  Ярослав (КЗ «Комарівська гімназія»); - 2 місце – Занько Максим (Прохорський ліцей); - 3 місце – Шевлюга Святослав (Комарівський ліцей); - 4 місце – Індило Іван (Степанівська гімназія); - 5 місце – Турчин Владислав (Берестовецька гімназія); - 6 місце – Волошок Аліса  (Красносільський ліцей); Змагання з шашок серед дівчат пройшли в читальному залі Комарівської публічної бібліотеки. Учасники зіграли по колу, 15 зіграних поєдинків розподілили турнірні сходинки: - 1 місце – Кушніренко Ангеліна (Степанівська гімназія); - 2 місце – Заболотня Анастасія (Берестовецька гімназія); - 3 місце – Родькіна Діана (Прохорський ліцей); - 4 місце – Федоренко Вероніка (Красносільський ліцей); - 5 місце – Велем Юлія (КЗ «Комарівська гімназія»); - 6 місце – Муха Марія (Комарівський ліцей). За особистими результатами хлопців та дівчат - командний залік з шашок: - 1 місце – Степанівська гімназія; - 2 місце – Прохорський ліцей; - 3 місце – КЗ «Комарівська гімназія»; - 4 місце – Берестовецька гімназія; - 5 місце – Комарівський ліцей; - 6 місце – Красносільський ліцей. Молодці, так тримати! Рухаємось далі, на черзі волейбол, баскетбол, міні-футбол та легка атлетика! Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити змагання!

Навіки в Небесному війську....

Як важко прощатися з Героями… З тими, що навіки йдуть на Небо, бо тут, на землі, їхній шлях вже пройдено… 11 квітня 2024 року, Комарівська ТГ поховала Героя Сергія ШАВРІНА. Сонячним квітневим днем, коли так хочеться жити, ми ховали Героя, душа якого тепер навіки серед світлих хмаринок. Шаврін Сергін Сергійович народився 14.07.1989 року в селі Красносільське Борзнянського району Чернігівської області. З 1995 по 2006 рік навчався в Красносільській середній школі та проявив себе старанним та здібним учнем. Після закінчення школи вступив на навчання до Київського Національного університету імені Т.Г.Шевченка на геологічний факультет та успішно закінчив його у 2011 році. Талановитий, розумний, принциповий, ввічливий, добрий, тактовний трудолюбивий. Сергій був хорошим другом, люблячим  сином, братом, чоловіком та батьком, вірним товаришем . Після  закінчення університету працював за кордоном. Добровільно став на захист незалежності і цілісності України. З вересня по 13 листопада 2022 року проходив військову підготовку у навчальному центрі "Десна". Захищав Україну  в 79 десантно- штурмовій бригаді ЗСК на посаді старшого оператора 3 протитанкового відділення 2 протитанкового взводу роти протитанкових ракетних комплексів військової частини АО224. Віськовослужбовець військової служби за призовом, молодший сержант Шаврін Сергій Сергійович, вірний військовій присязі, у бою за рідну Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, загинув 5 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання, в районі виконання завдань за призначенням в ході ведення бойових дій в районі села Новомихайлівка, Покровського району, Донецької області. Шаврін Сергій Сергійович геройськи загинув, приймаючи безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення, інтересів держави у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України. Похований  на кладовищі в с. Красносільське. Воїну – вічного спокою… Щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Готуємоя до футбольного сезону

В Комарівці на місцевому спортивному стадіоні здійснено кокування футбольного поля,  волейбольного та міні-футбольного майданчиків.

Тренінги для вихователів

11 квітня 2024 року на базі Комарівського ліцею Комарівської сільської ради проведено тренінги для вихователів груп продовженого дня та асистентів  інклюзивного навчання Вертіївської, Комарівської та Крутівської  громад.  Навчальні заняття організовані Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського відповідно до реалізації програми підвищення кваліфікації "Дiяльнісний підхід у початковій школі В реаліях сьогодення".

Насичена зустріч

Насичена зустріч з  командою БО БФ "Карітас Чернігів" відбулася в Комарівському ліцеї. Спеціалісти фонду провели майстерню з фелтерапії для учнів початкових класів, на якій виготовили повітряні кулі.

Фізичне навантаження дітей

🙌 Відпочинок в «Артеку» був мрією багатьох поколінь українців. Тепер завдяки державі здійснити цю мрію зможуть ще більше дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. І батькам чи опікунам не доведеться за це платити.

Психологічні тренінги

9 квітня 2024 року в Комарівській сільській раді командою "Аssisto" було проведено тренінги.  Емоції від тренінгу перевершили усі очікування учасників, а дружня зустріч наповнила серця щирою радістю й позитивом. 

Виплати ВПО

🫂 Важко змінювати життя, та ще важче – не з власної волі.