Ой на Івана Купала...

Ой на Івана Купала...

6-7 липня 2023 року в закладах культури Комарівської ТГ було проведено заходи до свята Івана Купала. Учасники заходів ознайомилися з традиціями та звичаями святкування Івана Купала в язичницьку та християнську епохи. Ігри та розваги зарядили його учасників драйвом і подарували гарний настрій глядачам.

Інформація

Інформація

В Україні з 1 липня 2023 року рішенням Уряду скасували карантин, запроваджений через пандемію COVID-19.

За рік дії проєкту єРобота на Чернігівщині створено близько 360 нових робочих місць

За рік дії проєкту єРобота на Чернігівщині створено близько 360 нових робочих місць

Минув рік зі старту програми "Власна справа" урядового проєкту єРобота. За період її дії в Україні було визначено майже 6 тисяч переможців, що передбачає створення майже 14 тисяч нових робочих місць. Зокрема, на Чернігівщині позитивні рішення отримали 166 наших земляків. Завдяки реалізації цієї програми в області буде створено близько 360 нових робочих місць.

Футбол - це гра, яка об'єднує громаду

Футбол - це гра, яка об'єднує громаду

Футбол – це гра, яка об’єднує громаду, робить її сильною та згуртованою. У Комарівській громаді є славні традиції і найголовніше, що в громаді по-справжньому люблять футбол. І ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен майбутній турнір ставав ще кращим.  І такі футбольні змагання стали традиційними! У громаді сформовано дві футбольні команди.У неділю, 2 липня 2023 року, кожна з них досягла успіху: ФАКЕЛ 0:3 БЕРЕСТОВЕЦЬ-ПРИДЕСЕННЯ ФОРТУНА 5:1 ОЛІМПІЯ. Ми з самого малку привчаємо дітей до спорту, до здорового способу життя. Лише таким чином ми можемо виховати здорове, сильне та прогресивне нове покоління. Сільська рада завжди підтримує всі спортивні починання та пишається спортивними досягненнями нашої молоді. Наші випускники учні спортивних ліцеїв, студенти факультетів фізичної культури, багато з них стали на захист України. Футбол об'єднав місцеву владу, талановиту спортивну молодь та місцевих жителів, яким не байдуже майбутнє нашої громади. Впевнені, що ми виростимо ще не одного кумира футболу. Тому що кожного дня ми працюємо над вдосконаленням спортивної інфраструктури. Ми щиро вдячні Святославу Савченко за його роботу на спортивній ниві та за організацію спортивних змагань в громаді.