Відвідали Ганнину пустинь

Напередодні дня народження української письменниці Ганни Барвінок учні Степанівської гімназії відвідали музей "Ганнина Пустинь", вклонилися митцям художнього слова.

Екскурсія до пожежних

В рамках проведення "Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності" здобувачі освіти Комарівського ліцею, Степанівської та Берестовецької гімназій відвідали пожежно-рятувальну частину Борзнянського районного сектору ДСНС. Пiд час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити своє уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення👨‍🚒👩‍🚒🧑‍🚒🚒 ☝️Рятувальники акцентували увагу на правилах поводження з вибухонебезпечними та незнайомими предметами‼️ ☝️Подібні заходи вчать аналізувати почуте- змусити кожного замислитися над питаннями власної безпеки‼️ Щира вдячність співробітникам пожежної частини Борзнянського районного сектору ДСНС за пізнавальну екскурсію.

У Ніжині фінішував районний етап "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"

Сьогодні, 30 квітня 2024 року, в м. Ніжин фінішував районний етап ініціативи президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Перед початком спортивних змагань привітав юних баскетб🏀лістів начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун. У змаганнях з баскетболу Комарівську ТГ представляли команди дівчат Комарівського ліцею та юнаків Комарівської гімназії, під керівництвом досвідченого тренера Віталія Курінського. Маленькі шестикласниці Комарівського ліцею, ще в першій грі, показали належний рівень підготовки та привернули увагу всіх учасників, суддів, вболівальників. І в результаті, за виборене 2 місце їм аплоподували всі присутні. Достойно показали себе і юнаки Комарівської гімназії. В першій грі вони поступилися команді з Бахмача, хоча показали драйвову гру. А в грі за бронзу з тріумфом перемогли команду Макіївського ліцею. Вітаємо команди юнаків і дівчат Бахмацького ліцею з Перемогою. Бажаємо успіхів в обласному етапі. Гордимося підростаючим поколінням Комарівського ліцею. Попереду у НАС - ще багато ПЕРЕМОГ. ПІДТРИМУЄМО ЗСУ! ДЯКУЄМО ЗА МИРНИЙ ДЕНЬ! ПЕРЕМАГАЄМО ПЛІЧ-О-ПЛІЧ!

Відзначаємо 38 роковини Чорнобильської трагедії

В історії України є багато скорботних дат, спогад про які щемить серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня 1986 року, у цей день, 38 років тому, вогонь Чорнобиля опалив долі мільйонів людей, породив кількість проблем, які з часом змінилися, але не зникли.

Змагання з футзалу

25 квітня 2024 року команда юних футболістів Комарівської гімназії, під керівництвом досвідченого учителя фізичної культури Віталія КУРІНСЬКОГО, брали участь в третьому районному етапі ініціативи президента України «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Новий паркан в Комарівському ліцеї

Новий паркан встановлено в Комарівському ліцеї. Реалізація проєкту, забезпеченого громадою,  забезпечить безпечне перебування учнів на території школи, попередить травмування, обмежить доступ осіб без визначеного місця проживання, покращить естетичний вигляд подвір’я. Безпека учнів і дітей - найпріорітетніша справа суспільства.

Захоплюючі заняття від команди "Карітас Чернігів"

І знову пізнавальні, захоплюючі, мотиваційні заняття від команди БФ "Карiтас Чернігів": майстер-клас"Подаруй пластиковій пляшці друге життя", тренінг "Весела подорож у свiт емоцій" пройшли в Комарівському ліцеї 23 квітня 2024 року.

Про субсидію

🙌 Більшість домогосподарств, що отримували субсидію в опалювальний період, продовжить отримувати їх і в неопалювальний (з 1 травня до 30 вересня).