З Днем Повітряних  Збройних Сил України!

З Днем Повітряних Збройних Сил України!

       У першу неділю серпня в Україні відзначають День Повітряних Сил Збройних Сил України. Сучасний розвиток Повітряних Сил здійснюється з урахуванням викликів і загроз, які постали  насьогоднішній день перед нашою державою. Цілодобово підготовлені льотні екіпажі, військовослужбовців зенітних ракетних та радіотехнічних підрозділів несуть бойове чергування і виконують важливі польотні завдання, оберігаючи українське небо від агресора.

Придбали бензопили і тримери

Придбали бензопили і тримери

Комарівська сільська рада придбала для робіт з благоустрою   бензопили і тримери. Перед початком роботи з працівниками провели інструктаж з правил безпеки. До покосу трави комунальне підприємство підприємство залучає людей  на громадські роботи через центр зайнятості. Упродовж липня комунальники обкошували і вирубували узбіччя населених пунктів. КП "КОМФОРТ" в перспективі планує провести роботи із розчистки території  населених пунктів громади від порослі та чагарників.  "Маючи всебічну підтримку місцевої влади - маємо техніку, людей і бажання. Тож будемо працювати на результат!" – кажуть комунальники.

Футбольні успіхи

Футбольні успіхи

30 липня 2023 року відбулися матчі відкритої "Першості Борзнянської ТГ з футболу". Команди Комарівської ТГ "Фортуна" та "Берестовець - Придесення" показали успішний належний рівень гри. За результатами ігор маємо такі результати: "Фортуна" 5:2 "Юність" "Берестовець-Придесення" 4:3 "Петрівка".        Таким чином, здобувши чергову перемогу, "Фортуна"  тримає лідерство у "ПЕРШОСТІ БОРЗНЯНСЬКОЇ ТГ з футболу", а "Берестовець - Придесення" посідає шосту сходинку. Так тримати! Перемога за нами!

Комарівська  сільська рада придбала ноутбук для працівників культури

Комарівська сільська рада придбала ноутбук для працівників культури

Комарівський будинок культури є одним з кращих будинків громади і є організатором та співорганізатором проведення різнопланових заходів: урочистостей та концертів до державних, професійних, календарно-обрядових свят.   З метою організації та проведення більш цікавих культурно-масових заходів, для забезпечення ефективної роботи закладу та зміцнення матеріально-технічної бази закладу культури придбано ноутбук за кошти місцевого бюджету Комарівської сільської ради. Загалом культура в громаді піднялася на вищий рівень. Працюючи далі, ми створюватимемо нові колективи , і вони ще не раз полонять своїми виступами глядачів.   Оскільки немає більшої нагороди як захоплюючі оплески від вдячних, щасливих глядачів, можна зазначити, що відповідальна і наполеглива праця працівників культури, у поєднанні з сумлінним відношенням до справи, обов’язково принесе позитивні результати та творчі успіхи.

Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Всесвітній день протидії торгівлі людьми

30 липня відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Працівники Красносільського будинку культури  та бібліотеки-філії провели тематитну годину з теми ""НІ" -торгівлі людьми".

У ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

У ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

У 2023 році Україна вдруге відзначала День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця пам’ятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

День Української Державності започаткували згідно з указом президента України Володимира Зеленського (від 24 серпня 2021 року) та святкуватимуть щороку, 28 липня. Дату вибрали невипадково: саме у цей день в Україні відзначають ще одне велике свято - День хрещення Русі.