У ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

У ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

У 2023 році Україна вдруге відзначала День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця пам’ятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

День Української Державності започаткували згідно з указом президента України Володимира Зеленського (від 24 серпня 2021 року) та святкуватимуть щороку, 28 липня. Дату вибрали невипадково: саме у цей день в Україні відзначають ще одне велике свято - День хрещення Русі.

У Комарівській сільській раді привітали медиків з професійним святом

У Комарівській сільській раді привітали медиків з професійним святом

27 липня 2023 року з нагоди свята медичного працівника сільський голова Віктор Бондаренко вручив подяки за багаторічну, сумлінну трудову діяльність, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків та з нагоди професійного свята, працівникам первинної медицини:

Шановні медичні працівники!

Шановні медичні працівники!

Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія медичного працівника завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам.

Участь у роботі круглого столу

Участь у роботі круглого столу

21 липня 2023 року сільський голова Віктор Бондаренко спільно з директором Борзнянської філії ТОВ "УКРАЇНСЬКА МОЛОЧНА КОМПАНІЯ" Ігорем Хлистуном брали участь в роботі круглого столу при Ніжинській районній військовій адміністрації під головуванням Григорія Ковтуна з питань мобілізації, бронювання військових та мобілізації транспортних засобів. У ході зібрання проаналізовано місце агровиробників у забезпеченні життєдіяльності держави в період війни та забезпечення можливої підтримки у господарській діяльності. Разом з тим аграрії на засіданні круглого столу запропонували обговорити з обласною військовою адміністрацією питання створення спільного благодійного фонду для підтримки підрозділів ЗСУ. Тримаємо стрій! Працюємо заради ПЕРЕМОГИ!

ФАКЕЛ 0:1 ФОРТУНА

ФАКЕЛ 0:1 ФОРТУНА

23 липня 2023 року пройшла одинадцята гра відкритої першості Борзнянської ТГ з футболу.

Придбано підйомник вантажний з корзиною вантажопідйомною

Придбано підйомник вантажний з корзиною вантажопідйомною

У Комарівській територіальній громаді гостро постало питання придбання підйомника вантажного.  Тому за кошти бюджету сільської територіальної громади для комунальників  придбали спеціалізовану техніку-  підйомник вантажний з корзиною вантажопідйомною. Він необхідний для ремонту дахів, для обрізки дерев, проведення висотних робіт на водонапірних вежах, електричних стовпах (опорах), а також для надання послуг населенню. Підйомник здатний підняти вантаж робітників з матеріалами та інструментами для проведення ремонтних, будівельно-монтажних та інших висотних робіт. Із можливостями придбаної техніки сьогодні ознайомився сільський голова Віктор Бондаренко, який ініціював її закупівлю,  поспілкувався з працівниками комунального підприємства  та наголосив, що сільська влада й надалі буде продовжувати підтримувати підприємство. Придбана техніка забезпечить підвищення кількості та якості комунальних послуг, що надаються населенню, а також сприятиме покращенню благоустрою всієї громади та забезпеченню комфортних умов проживання населення у громаді.

Футбольні успіхи об'єднують громаду

Футбольні успіхи об'єднують громаду

Уже минає третій рік, як в Комарівській територіальній громаді змінили підходи до організації спортивної роботи. І ці зміни відбулися у кращий бік. Все це завдяки керівництву громади, небайдужим людям і спеціалістам, які взяли на себе відповідальність розвивати громаду і «вдихати» в неї нове спортивне життя. Дуже добре видно прогрес, якщо подивитися на розвиток спортивного життя протягом останнього року. Так від громади  у турнірі відкритої "Першості Борзнянськлї ТГ з футболу" ( де змагаються команди з різних громад) беруть участь дві футбольні команди : "Фортуна" та  "Берестовець-Придесення". Зокрема, за статистикою "Фортуна" вдруге перемогла " Колос", а "Берестовець-Придесення" втретє поспіль не здає переможні позиції. 16 липня у черговій грі обидві команди Комарівської громади  здобули перемогу. Колос 1:2 Фортуна Берестовець- Придесення 4:1 Чайка". Про футбольні події останнього часу, про вплив футболу як об’єднуючої сили вболівальників, про давню традицію цього чи не найпопулярнішого виду спорту говорять щодня мешканці громади: ""ФОРТУНА" - переможець відкритої першості,  а "БЕРЕСТОВЕЦЬ-ПРИДЕСЕННЯ" - срібний призер". Словом, неабияку роль у зміцненні єдності жителів громади, підняття його духу і настрою, відіграють перемоги саме футбольних збірних, які сьогодні показують позитивну динаміку. Побажаємо ж успіху і подальших перемог нашим командам!

Трійку призерів замкнула "Фортуна -1"

Трійку призерів замкнула "Фортуна -1"

16 липня у Борзні на міському стадіоні імені Сергія Іващенка відбулися ігри відкритої першості Борзнянської територіальної громади з пляжного волейболу. За чемпіонське звання боролися 10 команд, які представляли Борзну, Миколаївку, Забілівщину, Сиволож та Прохори.   На першому етапі команди були поділені на дві підгрупи по 5 команд. Переможці підгруп та команди, що посіли другі місця, продовжили боротьбу у фінальній пульці.  У підсумку кращою командою турніру та володарем почесного трофею став дует Володимира Довгополого та Романа Гришковця, які захищали кольори «Дружби» з Сиволожа. «Срібло» дісталося «Патріоту» з Миколаївки (Владислав Пилипенко і Артем Сєрик). Трійку призерів замкнула «Фортуна-1» з Прохорів у складі Олега Симоненка та Дмитра Беця. Переможці та призери отримали медалі відповідних ґатунків та дипломи відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Борзнянської міської ради.   Дякуємо волейболістам з Прохорів за гідне представлення Комарівської ТГ на даних змаганнях.