Увага вебінар!

Основні аспекти оформлення трудових відносин. Перевага працевлаштування найманих працівників через Державну службу зайнятості.

Проведення конкурсу

05.04.2021 року о 10.30 буде проведено конкурс на заміщення вакантної посади  спеціаліста Служби у правах дітей Комарівської сільської ради.

УВАГА! Важлива інформація!

       Комарівська сільська рада повідомляє підприємствам, установам, організаціям та громадянам - суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють свою роботу на території громади, та здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, про необхідність отримання дозволу на викиди в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.     Згідно ст. 10, 11 Закону України «йПро охорону атмосферного повітря» та своєчасності і повноти сплати екологічного податку, та ст. 78 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено, що у випадку здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря без дозволу спеціально уповноваженого органу виконавчої влади або недодержання вимог, передбачених наданим дозволом, інші порушення порядку здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря або перевищення технологічних нормативів допустимого викиду забруднюючих речовин та нормативів гранично допустимих викидів забруднюючих речовин стаціонарними джерелами під час експлуатації технологічного устаткування, споруд і об'єктів  тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб та нарахування збитків, які заподіяні державі в результаті наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря.