Сьогодні в приміщенні Комарівської сільської ради відбулася робоча зустріч сільського голови Віктора Бондаренка з генеральним директором КНП «Чернігівський обласний медичний центр соціально значущих небезпечних хвороб» Миколою Дейкуном, медичним директором Жанною Карпенко, керівником центру первинної медико-санітарної допомоги м. Борзна Сергієм Черновим, головою правління «Чернігівська мережа» Анжелою Мойсеєнко з питання протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу.

Також було обговорено питання щодо співпраці Комарівської сільської ради в пілотному проєкті Чернігівського обласного медичного центру соціально значущих небезпечних хвороб, щодо надання послуг жителям громади з протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

З фахівцями первинки обговорені практичні питання, щодо удосконалення виявлення туберкульозу, організації контрольованого лікування на амбулаторному етапі, підвищення його ефективності.

У ході візиту за участі завідувача  Комарівської АЗПСМ Світлани Бабич, відвідали в с. Комарівка амбулаторію загальної практики сімейної медицини, де у цей день за графіком працював пересувний флюорограф і безпосередньо поспілкувалися з мешканцями та медпрацівниками.

Робота пересувного флюорографа була добре організована, населення сповіщене вчасно. Також було організовано підвезення бажаючих з інших населених пунктів Комарівської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

Фото без опису