Триває 35 доба доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню.

Збройні Сили України, територіальна оборона, добровільні формування самооборони забезпечують спокій в населених пунктах Комарівської територіальної громади в умовах воєнного стану. 

В селах   працюють магазини, в яких доступний необхідний мінімум продуктів і матеріалів. 

Продовжуємо випікати хліб та доставляти його та старостати. 

Здійснюємо забезпечення місцевих мешканців медикаментами.

Місцева влада  докладають усіх зусиль, щоб люди отримували необхідні послуги.

Звертаємось до громадян: не паліть траву та іншу суху рослинність! 
У воєнний час це прирівнюється до диверсії, адже обмежує огляд місцевості бійцям ЗСУ.

Усі медичні заклади громади працюють. 

Систематично громада отримує ряд гуманітарної допомоги, яку раціонально розподіляється між сім'ями, які потребують допомоги. 

Кількість внутрішньо переміщених осіб в громаді збільшується. Місцева влада, небайдужі жителі забезпечують їх життєдіяльність.

Відділ соціального захисту та охорони здоров'я продовжує реєстрацію внутрішньо переміщених осіб. Розпочато їх введення до інформаційно до єдиної бази даних та призначення виплат, передбачених державою для таких осіб.

Освітній процес в закладах освіти здійснюється дистанційно. Діти з сімей, які тимчасово вимушені покинути зони бойових дій, також долучаються до освітнього процесу.

Кожного дня гуманні жителі громади готують обіди для захисників України, дбають про їх забезпечення всім необхідним.

Нагадуємо, що комендантська година на території Чернігівщини діє з 20.00 до 05.00 години ранку. Зокрема, в Ніжині та Бахмачі її введено на 1,5 доби з 20.00 год. 29.03.2022 року до 05.00 год 31.03.2022 року. Тому кожен  дбає про особисту безпеку. Не плануємо поїздки до Ніжина та Бахмача.

Напередодні весняних свят подбаймо спільно про благоустрій власних осель, прилеглих територій, парків. Очистимо спільно придорожні зони. Не створюємо стихійних сміттєзвалищ.

Разом до ПЕРЕМОГИ!
ТРИМАЄМО СТРІЙ!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Фото без опису