Вручення солодких подарунків до дня Святого Миколая

Вручення солодких подарунків до дня Святого Миколая

         Напередодні дня Святого Миколая, сільський голова Комарівської сільської ради Віктор Бондаренко спільно з начальником служби у справах дітей Тетяною Степанець, директором Комарівської публічної бібліотеки Іриною Холодняк та працівниками Комарівського БК Миколою Перцем та Тетяною Товстигою, завітали з привітаннями та з солодкими подарунками до дітей з багатодітних сімей, родин які потрапили в складні життєві обставини, дітей учасників АТО, ліквідаторів ЧАЕС та дітей з особливими потребами, які проживають на території громади.

Впровадження в Україні Єдиного реєстру засуджених осіб та узятих під варту

Впровадження в Україні Єдиного реєстру засуджених осіб та узятих під варту

Впровадження в Україні Єдиного реєстру засуджених  осіб та узятих під варту    Відомим є факт, що поки що в Україні рецидиви злочинів офіційно не обраховуються. Хоча певну статистику випадків повторних правопорушень ведуть окремі правоохоронці  (окремо слідчі органи, окремо науковці, окремо Державна установа «Центр пробації» та ДКВС України), втім єдиного реєстру, де були б зведені воєдино всі дані і обраховувалися вони за єдиною методикою, в Україні донині не існувало. Міністерством юстиції України було видано Наказ «Про затвердження Порядку формування та ведення Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту». Впровадження Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту, є одним із ключових пріоритетів діяльності Центру пробації. Запуск та забезпечення функціонування цієї системи дозволить створити єдину базу даних інформації про засуджених та ув’язнених, забезпечити оперативну комунікацію між органами та установами пенітенціарної системи та пробації, а також забезпечить взаємодію з іншими державними структурами, які працюють з реєстрами.

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

15 грудня 2020 року о 9 годині 00 хвилин відбулося засідання виконавчого комітету Комарівської сільської ради, яке провів сільський голова Віктор Бондаренко.

Щотижнева апаратна нарада

Щотижнева апаратна нарада

Під керівництвом Комарівського сільського голови Бондаренка Віктора Володимировича 14 грудня 2020 року, відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів.На нараді було підведено підсумки роботи за минулий тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Передача нетеля багатодітній сім'ї

Передача нетеля багатодітній сім'ї

На виконання Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівської області на 2016-2020 роки. Сьогодні 10 грудня в с. Комарівка відбулася передача племінного нетеля багатодітній сім’ї  Гаврилець Олені Вікторівні та Сергію Володимировичу, в складі якої 8 дітей.