КРАСНОСІЛЬСЬКА МОЛОДА СІЧ

КРАСНОСІЛЬСЬКА МОЛОДА СІЧ

Шкільна організація «КРАСНОСІЛЬСЬКА МОЛОДА СІЧ» Красносільської ЗОШ І-ІІІ ст.. з часів свого існування тісно співпрацює з Чернігівським козацьким  округом  міжнародної громадської організації "Козацтво Запорозьке" , який допомагає в організації різних заходів, вихованні у підростаючого покоління патріотизму, любові до своєї Батьківщини.   До Красносільської ЗОШ І-ІІІ ст.. з приємною місією завітала делегація Чернігівського козацького округу  міжнародної громадської організації "Козацтво Запорозьке" .           Адмірал козацтва, Герой козацтва, кошовий отаман Чернігівського козацького округу   Кузуб Микола Павлович провів обряд нагородження і вручив медалі «ЗА ЖЕРТОВНІСТЬ І ЛЮБОВ ДО УКРАЇНИ»:  директору  Красносільської ЗОШ І-ІІІ ст. Мазун Ользі Дмитрівні , педагогу - організатору Залозний  Ользі Іванівні.  Колектив  пишається Вами , та бажає найголовнішого - міцного здоров’я, успіхів, натхнення й наснаги у роботі, яскравого професійного шляху та щастя у житті особистому. Нехай Вам завжди та в усьому посміхається доля!

Засідання постійно діючих комісій Комарівської сільської ради

Засідання постійно діючих комісій Комарівської сільської ради

23 грудня 2021 року, в приміщенні Комарівського будинку культури, відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради. На початку засідання всі присутні обговорили й опрацювали 59 питання. По завершенню комісії питання, які погоджено на засіданні, винесено на розгляд сесії. На засіданні постійно діючих комісій були присутні 14 депутатів, старости старостинських округів та взяли участь начальник фінансового відділу  Тетяна Лавренчук, головний спеціаліст землевпорядник Юлія Агха, начальник відділу комунального майна та інвестицій, земельних ресурсів, архітектури та містобудування Євгеній Динник.

Засідання Виконавчого комітету

Засідання Виконавчого комітету

23 грудня 2021 року, відбулося засідання Виконавчого комітету Комарівської сільської ради, яке провів сільський голова Віктор Бондаренко. На порядок денний засідання були винесені наступні питання:

В Новий рік - з новою технікою

В Новий рік - з новою технікою

Напередодні Нового року за сприяння народного депутата Анатолія ГУНЬКА для комунального господарства Комарівської сільської ради було придбано трактор, причіп та комплектуючі за кошти субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Запитуйте – відповідаємо

Запитуйте – відповідаємо

- До електронної трудової книжки має доступ тільки роботодавець? Чи може працівник контролювати, як роботодавець вносить до неї записи про прийняття на роботу, переведення та звільнення?

Вічна пам'ять

Вічна пам'ять

19 грудня 2021 року  на 65 році життя відійшла у вічність спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності Комарівської сільської ради - Ніна Іванівна Яремко.        Сумуємо з приводу важкої та неповторної  втрати - несподіваної смерті світлої людини - Ніни Іванівни.

Навіщо обвинуваченому брати участь у складанні досудової доповіді

Навіщо обвинуваченому брати участь у складанні досудової доповіді

Законодавцем визначено, що досудова доповідь – це формалізована інформація, що характеризує обвинуваченого, з метою прийняття судом рішення про міру його відповідальності. Підставою для складання досудової доповіді є ухвала суду.

Свято Миколая

Свято Миколая

Як приємно бачити радість в очах малечі. А коли до неї завітав сам Святий Миколай, то до радості додалось і приємне здивування та хвилювання від очікування дива. Диво школярам та дошкільнятам дарували працівники Красносільського будинку культури за підтримки  депутата обласної ради Валерія Колоші.

З Днем Святого Миколая!

З Днем Святого Миколая!

Сільський голова Віктор БОНДАРЕНКО, виконавчий комітет та депутатський корпус Комарівської сільської ради щиро вітають всіх жителів громади зі святом Святого Миколая!