Як використовувати газове опалення ефективно та економно?

Як використовувати газове опалення ефективно та економно?

Система опалення має підтримувати комфортну температуру в будинку. Якщо опалювані приміщення втрачають температуру - котел працює активніше, споживаючи більше палива. І чим більші тепловтрати, тим більше доведеться платити за газ.

Участь у пілотному проекті «Розвиток соціальних послуг»

Участь у пілотному проекті «Розвиток соціальних послуг»

Відділ соціального захисту та охорони здоров’я  прийняв участь у пілотному проекті «Розвиток соціальних послуг» який проходить відповідно постанови №741 від 21.07.2021 року, зі змінами  Кабінету Міністрів України. Завданням пілотного проекту «Розвиток соціальних послуг» є сприяння розвитку послуг на рівні  територіальних громад. Участь у цьому проекті дає можливість Комарівській сільській раді отримати кошти з державного бюджету на фінансування стаціонарного відділення  Центру надання соціальних послуг Комарівської сільської ради. Для участі в проекті відділом було підготовлено пакет документів та подано на розгляд Національній соціальній сервісній службі. Після перевірки відповідності поданих документів 10.11.2021 року згідно наказу Міністерства соціальної політики Комарівську сільську раду визнано учасником пілотного проекту «Розвиток соціальних послуг» з фінансуванням 80%  потреби на утримання стаціонарного відділення, в грошовому виразі, це 279 тис грн. на листопад, грудень 2021 року. У 2022 році участь у пілотному проекті буде продовжена.

Онлайн нарада Ради територіальних громад Чернігівської області

Онлайн нарада Ради територіальних громад Чернігівської області

10 листопада 2021 року сільський голова Віктор Бондаренко взяв участь в онлайн нараді Ради територіальних громад Чернігівської області, під головуванням В’ячеслава Чауса голови облдержадміністрації.

Щотижнева апаратна нарада

Щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 08 листопада, відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням сільського голови Віктора Бондаренка за участю керівників структурних підрозділів сільської ради та її виконавчого комітету.

Рятувальники закликають батьків дбати про безпеку своїх дітей!

Рятувальники закликають батьків дбати про безпеку своїх дітей!

Щорічно на Чернігівщині виникають випадки, коли за різних обставин діти потрапляють у надзвичайні ситуації. Часто дитяча допитливість призводить до травмування, а щонайгірше — може навіть коштувати життя.

Щотижнева апаратна нарада

Щотижнева апаратна нарада

Сьогодні сільський  голова Віктор Бондаренко провів щотижневу апаратну нараду. В заході взяли участь заступник сільського голови Тетяна Курінська, секретар сільської ради Ніна Пісня, керівники відділів та представники структурних підрозділів . На апаратній нараді був підведений підсумок роботи  підпорядкованих структур сільської ради та обговорені актуальні питання життя громади, які стосуються медицини, земельних відносин, економіки, освіти, культури, фінансової та інших сфер. На прикінці наради сільський голова звернув особливу увагу щодо необхідності вакцинації жителів громади, адже вакцинація залишається єдиним захистом від коронавірусу та лише вакцинування зможе швидше повернути громаду до звичайного ритму життя. За результатами наради були надані відповідні доручення.