Щотижнева апаратна нарада

Щотижнева апаратна нарада

22 листпада 2021 року під керівництвом сільського голови Віктора Бондаренка, відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступника сільського голови Тетяною Курінською ,з керівниками структурних підрозділів сільської ради. Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Усі керівники структурних підрозділів доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили найнагальніші питання на поточний тиждень. Зокрема, прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, фінансів, медицини, культури,  освіти, спорту.  По завершенню наради сільським головою традиційно було надано ряд доручень на поточний тиждень окремим керівникам структурних підрозділів сільської ради.

Відбулася 15 (позачергова) сесія сільської ради ІХ скликання

Відбулася 15 (позачергова) сесія сільської ради ІХ скликання

Сьогодні сільський голова Віктор Бондаренко, провів засідання 15 (позачергову) сесії ІХ скликання. Перед початком засідання присутні заслухали голову Комарівської територіальної виборчої комісії Ольгу Залозну, яка відзвітувала про проведення виборів депутата Комарівської сільської ради по 4 округу с. Комарівка. Найбільшу кількість голосів набрав Ламазян Стьопа Бахшоєвич та став депутатом Комарівської сільської ради по 4 округу. На порядок денний були винесені та затверджені такі питання:      1. Про початок  повноважень  депутата Комарівської сільської ради.        2. Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 24 грудня 2020 року № 28 -2/ ІX "Про  бюджет Комарівської територіальної громади на  2021 рік".      3.   Про внесення змін до назви сільської ради та перейменування установ і організацій Комарівської сільської ради.      4. Про  затвердження описів та  зразків печаток та штампів  Комарівської сільської ради      5. Про внесення змін до «Цільової соціальної програми забезпечення пільгового підвезення педагогічних працівників до закладів освіти, розташованих у сільській місцевості, що належать до комунальної власності Комарівської сільської ради, до місця роботи та у зворотному напрямку на 2021 рік»

Проведено ремонт доріг загального користування

Проведено ремонт доріг загального користування

В жовтні- листопаді 2021 року управління капітального будівництва  облдержадміністрації провело роботи по ремонту автомобільних доріг загального користування на території Комарівської територіальної громади.     В селі Степанівка на автомобільній дорозі Борзна – Воловиця  0 250303 проведено суцільне вирівнювання дорожнього полотна  на відрізку 1055 метрів шириною 6 метрів.     На автомобільній дорозі /М-02/  Крути  Печі   Хороше Озеро О250301 на відрізку  М-02 – Прохори  проведено суцільне вирівнювання дорожнього полотна  на відрізку 910 метрів шириною 6 метрів.     Роботи проводило ТОВ «Газбудсервіс» (м.Бахмач).

Відкриття поліцейської станції

Відкриття поліцейської станції

18 листопада 2021 року, в Комарівській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття поліцейської станції, яка обслуговуватиме 15 населених пунктів.

Особистий прийом громадян начальником Головного управління Національної поліції в Чернігівській області

Особистий прийом громадян начальником Головного управління Національної поліції в Чернігівській області

Сьогодні у Комарівській сільській раді відбувся особистий прийом громадян начальником Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимиром Олександровичем Нідзельським та начальником Ніжинського відділу поліції Володимиром Духно. Жителі громади мали можливість звернутися з різними питаннями до Володимира Олександровича. Зустріч відбулася в адміністративній будівлі Комарівської сільської ради, про що громадян попередили завчасно. Володимир Нідзельський вислухав місцевих жителів з різних питань та надав вичерпну відповідь кожному. Також на прийомі був присутній сільський голова Комарівської сільської ради Віктор Бондаренко.  Кожен громадянин, який сьогодні прийшов на прийом до начальника Національної поліції Чернігівщіни, а також до начальника структурних підрозділів був уважно вислуханий, їх заяви були зареєстровані, по всіх зверненнях будуть проведені ретельні перевірки відповідно до чинного законодавства. Заявники отримають відповіді в письмовому вигляді у встановлений термін. Всі звернення громадян взяті під особистий контроль керівників.

Дотримуйтесь заходів безпеки на воді в осінній період

Дотримуйтесь заходів безпеки на воді в осінній період

Восени відпочинок біля водойм не такий активний, як влітку, проте не варто забувати про безпеку. Осінні місяці прийнято вважати найкращим часом для рибного лову. Але такий вид відпочинку приховує в собі чимало небезпек. Особливо небезпечний вихід на водойми на човні. Щоб такий відпочинок не обернувся бідою, рибалкам необхідно суворо дотримуватися правил безпечної поведінки на воді в осінній період.

Щоб не залишитися без газопостачання, усі бюджетні організації мають укласти договори з постачальниками газу до 1 грудня 2021 року.

Щоб не залишитися без газопостачання, усі бюджетні організації мають укласти договори з постачальниками газу до 1 грудня 2021 року.

В Чернігівській області 269 бюджетних установ та організацій, приєднаних до системи газопостачання. Всім бюджетним організаціям, які в цьому опалювальному сезоні планують використовувати газ, необхідно до 1 грудня укласти договори з постачальником газу.