Щотижнева апаратна нарада

Щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 08 листопада, відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням сільського голови Віктора Бондаренка за участю керівників структурних підрозділів сільської ради та її виконавчого комітету.

Рятувальники закликають батьків дбати про безпеку своїх дітей!

Рятувальники закликають батьків дбати про безпеку своїх дітей!

Щорічно на Чернігівщині виникають випадки, коли за різних обставин діти потрапляють у надзвичайні ситуації. Часто дитяча допитливість призводить до травмування, а щонайгірше — може навіть коштувати життя.

Щотижнева апаратна нарада

Щотижнева апаратна нарада

Сьогодні сільський  голова Віктор Бондаренко провів щотижневу апаратну нараду. В заході взяли участь заступник сільського голови Тетяна Курінська, секретар сільської ради Ніна Пісня, керівники відділів та представники структурних підрозділів . На апаратній нараді був підведений підсумок роботи  підпорядкованих структур сільської ради та обговорені актуальні питання життя громади, які стосуються медицини, земельних відносин, економіки, освіти, культури, фінансової та інших сфер. На прикінці наради сільський голова звернув особливу увагу щодо необхідності вакцинації жителів громади, адже вакцинація залишається єдиним захистом від коронавірусу та лише вакцинування зможе швидше повернути громаду до звичайного ритму життя. За результатами наради були надані відповідні доручення.

Чернігівська область увійшла до «Червоної зони»

Чернігівська область увійшла до «Червоної зони»

Сьогодні, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення встановити на території Чернігівської області  з 00 години 00 хвилин 30 жовтня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки .

Рейд "Діти вулиці"

Рейд "Діти вулиці"

У зв'язку з початком осінньо-зимового сезону, з метою попередження загибелі та нещасних випадків серед дітей внаслідок переохолодження, служба у справах дітей Комарівської сільської ради, разом з залученням представників Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій, фахівця соціальної роботи, провели рейд "Діти вулиці". Під час обстеження умов проживання дітей, в першу чергу, було звернено увагу на технічний стан  систем  опалення,запасів палива, продуктів харчування, сезонного одягу у дітей. За результатами рейду  буде організовано відповідну роботу соціальних служб. Рейди"Діти вулиці" будуть проводитися систематично у всіх населених пунктах громади, з залученням  представників правоохоронних органів.

Рятувальники проводять профілактичні рейди серед громадян житлового сектору

Рятувальники проводять профілактичні рейди серед громадян житлового сектору

                 Щорічно з початком опалювального сезону на Чернігівщині спостерігається збільшення кількості пожеж у приватному житловому секторі. Так протягом минулого тижня на території області виникла 81 пожежа, внаслідок яких загинуло 4 особи, ще дві людини отримали травми. Це пов'язано з тим, що населення починає використовувати опалювальні прилади.