Школярам  - планшети

Школярам - планшети

Сільський голова Віктор Бондаренко отримав планшети для здобувачів освіти з родин ВПО.

Здаємо кров - рятуємо життя

Здаємо кров - рятуємо життя

У черговий раз працівники Комарівської сільської ради долучились до здачі крові Ніжинському центрі забору крові особам, які терміново потребують допомоги. Попри всі свої службові справи та обов’язки є надважлива справа – врятувати життя. Донація – це відповідальна процедура, тому працівники Комарівської сільської ради дотрималися усіх правил підготовки та харчування перед здаванням крові. Наша кров рятує життя бійців на фронті та цивільних в тилу!  Долучитися до кампанії з донорства крові може кожен, хто немає протипоказань. Стати донором - не лише легко, але дуже важливо. Півгодини витраченого Вашого часу можуть подарувати довгі роки життя іншим людям! Станьте донором - врятуйте комусь життя!

Дбаємо про здоров'я та гігієну

Дбаємо про здоров'я та гігієну

Борзнянське відділення Ніжинського міськрайонного відділу ДУ "Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України" під керівництвом Івана ВОВКА систематично дбає про гігієну та здоров'я мешканців громади та забезпечує латексними рукавичками, антибактеріальнми антисептичними засобами, масками-респіраторами. Наразі, реалізація даного проєкту є надзвичайно важливою для громади, особливо  у час загострення гострореспіраторних інфекцій, адже дає можливість забезпечити освітні та медичні заклади, які щоденно перебувають у зоні ризику, засобами індивідуального захисту. Висловлюємо щиру вдячність Івану Івановичу Вовку за надання допомоги та сподіваємося на подальшу співпрацю.

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу діють

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу діють

Програма "Власна справа" урядового проєкту єРобота діє з липня 2022 р. За цей час вже 270 мешканців області отримали грантові кошти на започаткування або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох), що є ключовою вимогою програми. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 64,3 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області більше 600 нових робочих місць. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.

Кубок Ніжинського району з волейболу

Кубок Ніжинського району з волейболу

28 січня 2024 року в місті Ніжині у спортивній залі Міського центру "Спорт для всіх" відбувся Кубок Ніжинського району з волейболу. За підтримки Комарівської сільської ради чоловіча та жіноча волейбольні команди з Прохорів  брали участь в змаганнях.

Волонтерська акція

Волонтерська акція

26 січня 2024 року в КЗ "Комарівська публічна бібліотека" Комарівської сільської ради відбулася волонтерська бібліотечна акція "Тепло сердець - на фронт, солдатам".

Пам'ятаємо

Пам'ятаємо

29 січня 2024 року спливає сьома річниця з дня загибелі молодшого сержанта Володимира Івановича Бальченка.

Участь у благодійному ярмарку

Участь у благодійному ярмарку

‼️ СИЛА В ЛЮДЯХ ‼️ Волонтерська команда "Теплий тил" долучилася до благодійної солодкої ярмарки на підтримку ЗСУ, що проходила сьогодні у Ніжині де смаколики обмінювали на донати. Щира подяка кожному хто долучається до спільної доброї справи 🤝🇺🇦 Подяка нашим господиням Галині Корзун та Галині В'ялій за смачну випічку🙏 Тільки разом ми сила, тільки разом ми переможемо. Все буде Україна 🇺🇦

Місцеві донори

Місцеві донори

25 січня 2024 року працівники Комарівської сільської ради  розпочали робочий день зі здачі крові для військових та усіх, хто її потребуватиме.