Участь у семінарі-тренінгу

12-13 лютого 2024 року тренерки Чернігівського громадського комітету захисту прав людини в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов'язаного з війною, торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у Чернігівській області» провели дводенний тренінг для представників мультидисциплінарних та міжвідомчих груп Комарівської, Плисківської,Височанської та Бахмацької громад Чернігівської області.

Участь в нараді

13 лютого начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів нараду з головами територіальних громад району за участю заступників голови райдержадміністрації, керівниці апарату,  керівників СБУ, РТЦК та СП, Національної Поліції, районної ради та окремих військових частин.

До 9-ї річниці Закону України «Про пробацію»

5 лютого 2015 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про пробацію», який наблизив Україну до міжнародних стандартів, визначив організаційно-правові засади для створення пробації України та забезпечив впровадження у державі нової системи заходів кримінально-правового характеру.

Співпрацювати зі службою зайнятості роботодавцям вигідно!

Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Одне із відомих не лише на Чернігівщині, а й в Україні та далеко за її межами - АТ "Слов'янські шпалери - КФТП". Це – компанія з багаторічною історією, знаний виробник шпалер та найбільше бюджетоутворююче підприємство Корюківщини.