Відзначаємо 38 роковини Чорнобильської трагедії

В історії України є багато скорботних дат, спогад про які щемить серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня 1986 року, у цей день, 38 років тому, вогонь Чорнобиля опалив долі мільйонів людей, породив кількість проблем, які з часом змінилися, але не зникли.

Змагання з футзалу

25 квітня 2024 року команда юних футболістів Комарівської гімназії, під керівництвом досвідченого учителя фізичної культури Віталія КУРІНСЬКОГО, брали участь в третьому районному етапі ініціативи президента України «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Новий паркан в Комарівському ліцеї

Новий паркан встановлено в Комарівському ліцеї. Реалізація проєкту, забезпеченого громадою,  забезпечить безпечне перебування учнів на території школи, попередить травмування, обмежить доступ осіб без визначеного місця проживання, покращить естетичний вигляд подвір’я. Безпека учнів і дітей - найпріорітетніша справа суспільства.

Захоплюючі заняття від команди "Карітас Чернігів"

І знову пізнавальні, захоплюючі, мотиваційні заняття від команди БФ "Карiтас Чернігів": майстер-клас"Подаруй пластиковій пляшці друге життя", тренінг "Весела подорож у свiт емоцій" пройшли в Комарівському ліцеї 23 квітня 2024 року.

Про субсидію

🙌 Більшість домогосподарств, що отримували субсидію в опалювальний період, продовжить отримувати їх і в неопалювальний (з 1 травня до 30 вересня).

Українська пасха

Онлайн-проєкт «Бережемо та популяризуємо народні традиції» триває. У рубриці «Збережемо традиції предків: випікання паски та орнамент писанки Чернігівщини» пропонуємо до вашої уваги рецепт великодньої випічки від господинь із Комарівської ТГ – більшою мірою класичний, але дещо осучаснений.

Штормове попередження

Штормове попередження для Чернігівщини сьогодні. Очікується дощ та пориви вітру 15-20 м/с. Жовтий рівень небезпеки.