Оформлення житлової субсидії

Оформлення житлової субсидії

❓ Друзі, у зв'язку з тим, що перед початком опалювального сезону традиційно отримуємо питання щодо того, як і куди звернутися для оформлення житлової субсидії, нагадуємо декілька основних моментів: 

Електронний суд

Електронний суд

З 18 жовтня 2023 року реєстрація електронних кабінетів для участі в судових процесах стала обов’язковою.

«Працевлаштування ВПО – це спільна турбота держави, суспільства та самих переселенців. Це шлях назустріч один одному»

«Працевлаштування ВПО – це спільна турбота держави, суспільства та самих переселенців. Це шлях назустріч один одному»

Так на «круглому столі», який було проведено в рамках всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», сказала директор Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник під час робочої поїздки до Ніжина. Участь у засіданні взяли представники місцевої влади, служби зайнятості, громадських організацій, соціальні партнери, роботодавці.

Швейне підприємство «ForwardTex» на шляху до власного бренду…

Швейне підприємство «ForwardTex» на шляху до власного бренду…

Для цього чернігівський підприємець Максим Гладченко використовує всі можливості. Завдяки участі у програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота  він розширив свій швейний бізнес, придбав нове обладнання, сировину та дав роботу ще 2-м працівникам.

Профілактичний рейд

Профілактичний рейд

Інспектор ювенальної превенції Ольга Галаган, представник поліції Артем ЧАБАК,  спільно з начальником Служби у справах дітей Комарівської сільської ради Тетяною Степанець провели профілактичні рейди та відвідали сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, багатодітні родини та дітей з внутрішньо переміщених сімей. 

Про безпеку дітей в Інтернеті

Про безпеку дітей в Інтернеті

👤 За дослідженням МБО «Служба порятунку дітей» 73% дітей не розкажуть батькам те, що вони зіштовхнулись з онлайн-загрозою. Діти часто приховують все, що вони роблять в соціальних мережах, бо бояться, що батьки заберуть в них гаджет чи заборонять з кимось спілкуватись. Але соціальні мережі — це частина життя дитини, тому батькам важливо ставитися з повагою до цієї частини та особистого простору дитини. 

Турнір пам'яті Сергія Даниша та Євгенія Коваленка

Турнір пам'яті Сергія Даниша та Євгенія Коваленка

14 жовтня 2023 року, з ініціативи молоді, за підтримки Комарівської сільської ради,  в Степанівці відбувся турнір з міні-футболу пам’яті Загиблих Героїв Євгена Коваленка та Сергія Даниша. Змагалися команди: «Десна» Степанівка, «Берестовець», «Фортуна» Комарівка, «Ветеран» Комарівка, «Деметра» Красносільське. Грали по колу: - «Десна» - «Деметра» 2-0; - «Берестовець» - «Ветеран» 2-2; - «Фортуна» - «Десна» 0-1; - «Деметра» - «Берестовець» 1-0; - «Ветеран» - «Фортуна» 2-0; - «Десна» - «Берестовець 1-2; - «Деметра» - «Ветеран» 1-0; - «Фортуна» - «Берестовець» 1-2; - «Десна» - «Ветеран» 0-0; - «Деметра» - «Фортуна» 2-0. Переможцем змагань стала «Деметра», «Берестовець» - другий, «Десна» - третя! Кращими гравцями стали: «Деметра» - Гринько Сергій, «Берестовець» - Бальченко Максим, «Десна» - Пастушок Дмитро, «Ветеран» - Лесенко Володимир, «Фортуна» - Дильман Назарій. Молодці, вітаємо! Дякуємо батькам, які виховали Героїв! Дякуємо Збройним Силам України за можливість дарувати молоді позитивні емоції! Пам'ятаємо своїх Героїв! Слава Україні! Героям Слава!

Участь у Конгресі

Участь у Конгресі

12 жовтня 2023 року сільський голова Віктор Бондаренко брав участь у конгресі місцевих і регіональних влад при Президентові України.

Соціальна робота

Соціальна робота

Працівники Чернігівського обласного центру соціальних служб провели тренінги із соціальними робітниками, які здійснюють догляд за підопічними ЦНСП Комарівської сільської ради вдома та з мешканцями громади, які опинилися в складних життєвих обставинах.