Волонтерська діяльність

Волонтерська діяльність

Одним з основних напрямків діяльності КЗ "Комарівська публічна бібліотека" Комарівської сільської ради є волонтерська діяльність, під час якої люди згуртовуються і кожна добра справа наближає день перемоги, адже волонтерство - це поклик серця до милосердя, дія доброти, тому що кожен працює без користі для себе. Тим волонтери передають любов і тепло своїх сердець, віру в перемогу та велике бажання - всім повернутися додому живими та жити у вільній щасливій країні - Україні!       Тож акція "Віддаю частинку серця захиснику" продовжується... Слава Україні! Героям слава!

Вічна пам'ять

Вічна пам'ять

Вічна пам'ять і слава Герою України! Війна забирає кращих синів України. Комарівська спільнота висловлює щирі співчуття начальнику Ніжинської військової адміністрації Григорію Ковтуну з приводу героїчної загибелі сина, командира розвідувального взводу батальйону особливого призначення штурмової бригади «Буревій», лейтенанта Ковтуна Костянтина Григоровича, 06.06.2002 року народження. Життя захисника України Костянтина обірвалося під час виконання бойового завдання на території Донецької області 24 вересня 2023 року. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Щирі співчуття рідним і близьким.

"Фортуна"-"Юність" 3:1

"Фортуна"-"Юність" 3:1

24 вересня 2023 року на футбольному полі            с. Комарівка пройшов матч  "Фортуна" - "Юність" 3-1. Голи в складі команди "Фортуна" забили: Савчук Андрій, Печериця Дмитро, Шленчак Максим.

З Днем дошкілля!

З Днем дошкілля!

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів!

Турнір пам'яті Володимира Івановича Клюзка

Турнір пам'яті Володимира Івановича Клюзка

Суботнього ранку, 23 вересня 2023 року, на ошатному подвір’ї Прохорського ліцею знову було велелюдно. Шанувальники спорту, вдячні учні та небайдужі односельці зібралися вшанувати світлу пам'ять Людини, Вчителя, Тренера, Наставника – Володимира Івановича Клюзка. Розпочався другий меморіальний турнір з волейболу, в якому взяли участь дві команди з Прохорів - «Олімп» та «Фортуна», «Зоря» з Малої Загорівки та «Штурм» з Черняхівки. Грали по колу: - «Фортуна» - «Олімп» 2-0 (25-20), (25-16); - «Штурм» - «Зоря» 0-2 (23-25), (20-25); - «Фортуна» - «Штурм» 2-1 (22-25), (25-19), ( 15-13); - «Олімп» - «Зоря» 1-2 (14-25), (25-21), (11-15); - «Штурм» - «Олімп» 2-1 (25-20), (20-25), (15-7); - «Зоря» - «Фортуна» 0-2 (17-25), (23-25). В наслідок зіграних поєдинків «Фортуна» стала переможцем змагань, «Зоря» - друга, «Штурм» - третій, «Олімп» - четвертий. Символічно, що переможцями змагань стали господарі майданчика! Вітаємо переможців та учасників! Приз наймолодшого гравця змагань отримала Вероніка Позняк! Вляглися емоції, роз’їхалися по домівках атлети, а він довіку залишився тут, щоб дивитися своїми мудрими очима з меморіальної дошки на стіні школи. Правду кажуть, що людина живе, доки її пам’ятають. Якщо так – жити Наставнику вічно…

Перші пасажири

Перші пасажири

Першими пасажирами нового шкільного автобуса Mercedes Benz стали здобувачі освіти Степанівської гімназії Комарівської сільської ради. До закладу освіти підвозяться діти з трьох населених пунктів громади. Тепер не буде незручностей для дітлахів. Підвіз здійснюватиметься за розкладом у різних напрямках, не чекаючи попереднього маршруту. Шкільний автобус – сучасний, комфортний, а головне безпечний транспортний засіб, адже він обладнаний у відповідності до всіх стандартів та вимог нормативно-правових документів. Сидіння зручні з підголівниками. Автобус пофарбований у жовтий колір, обладнаний вантажопідйомником для людей з інвалідністю, а також спереду та ззаду є розпізнавальні знаки «Діти» та «Обмеження швидкості 70 км/год». Транспортний засіб  стане у великій нагоді, адже забезпечуватиме підвіз як школярів, так і освітян на навчання, Всеукраїнські олімпіади з окремих предметів, на спортивні змагання.

Жіночий консорціум

Жіночий консорціум

У межах проєкту «Своєчасна та відповідна підтримка і допомога населенню, яке постраждало від війни»  в Комарівській територіальній громаді   провів монітонгову зустріч Жіночий консорціум України, який реалізує цей проєкт. Головна мета поїздки – з'ясувати, які найбільші потреби є у громад на сьогодні і яка допомога може підтримати людей у важкий час війни.

З Міжнародним днем миру!

З Міжнародним днем миру!

Сьогодні, 21 вересня, світова спільнота відзначає Міжнародний день миру, встановлений резолюцією Генеральною Асамблеєю ООН від 30 листопада 1982 року.