Право на захист

Право на захист

6 жовтня 2023  Комарівський сільський голова Віктор Бондаренко брав участь в нараді, яка проходила в Ніжинській РВА за підтримки Благодійного фонду "Право на захист" в межах проєкту "Юридична підтримка громад" з тем "Як притягнути російську федерацію до відповідальності за злочини проти довкілля: правовий аспект і роль громад" та " Допомога ВПО...".

До Дня людей похилого віку...

До Дня людей похилого віку...

З нагоди Дня людей похилого віку секретар сільської ради Ніна Пісня та керуюча справами виконкому Оксана Вороніна відвідали та привітали зі святом підопічних відділення стаціонарного догляду Центру надання соціальних послуг Комарівської сільської ради. Працівники будинку культури та Комунального закладу "Комарівська публічна бібліотека" підбадьорили стареньких піснями. Персонал відділення вкотре поспіль охопив теплою атмосферою своїх підопічних, бо завдяки їхньому досвіду, знанням і мудрості, ми можемо навчатися і розвиватися. Вони — скарбниця знань, що пройшли через випробування часу та життя. Зберігаймо нашу повагу до старших, бережімо та підтримуймо людей похилого віку, бо саме вони допомагають нам зберегти національну ідентичність та цінності. Наш обов'язок – підтримувати та бути їм вдячними за все, що вони внесли у розвиток нашого суспільства і нації. Зичимо людям поважного віку здоров'я, миру, добра, довголіття.

Послуги служби зайнятості учасникам бойових дій

Послуги служби зайнятості учасникам бойових дій

Державна служба зайнятості має в арсеналі широкий спектр послуг, у тому числі для воїнів, які повернулися з фронту. Про це наша розмова з заступником директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергієм Роговцем.

На Борзнянщині відкрили ще один «Клас безпеки»

На Борзнянщині відкрили ще один «Клас безпеки»

29 вересня в Комунальному закладі «Борзнянський ліцей» Чернігівської обласної ради відкрився «Клас безпеки». Це Всеукраїнський проєкт, впроваджений із метою створення безпечних умов для учасників освітнього процесу під час дії воєнного стану.

Відзначили педагогів

Відзначили педагогів

Усі ми родом зі школи. Кожен або теперішній, або колишній учень наших шановних педагогів. І саме у ці теплі осінні дні ми з теплотою їх згадуємо, вшановуючи їхню працю. Вчергове день Вчителя ми відзначаємо у період воєнного часу, без гучних свят і оберемків квітів. Та головне, з великою вдячністю до вчителів, які в непростих умовах гідно тримають освітній фронт, демонструючи відданість обраній справі та професіоналізм. Комарівський сільський голова Віктор Бондаренко завітав напередодні свята у педагогічні колективи і вручив грамоти Комарівської сільської ради: - Марченко Катерині Вікторівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи Комарівського ліцею - Харченко Людмилі Василівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи КЗ "Комарівська гімназія" - Васильцю Івану Михайловичу, вчителю математики і фізики Степанівської гімназії. Педагогам та працівникам сфери освіти подякував  голова  громади за належні результати діяльності, любов до обраної справи. Щиро привітав Віктор Володимирович  особливих людей, які сходинка за сходинкою супроводжують дитину на її життєвому шляху, відкривають світ знань, допомагають мудрою порадою та радіють за успіхи своїх вихованців.