ТЕРМІНОВО - ВАКАНСІЯ ЛІКАРЯ-СТОМАТОЛОГА

Комарівська громада Ніжинського району Чернігівської області запрошує на роботу ЛІКАРЯ -СТОМАТОЛОГА в стоматологічний кабінет, обладнаний сучасним обладнанням.

УВАГА! ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

21 жовтня 2022 року з 9 години 00 хвилин буде збиратися сміття з домогосподарств жителів села Комарівка. Просимо виставити сміття біля власних будинків до 9 години 00 хвилин.

Онлайн вебінар!

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України оголошують про початок реєстрації для отримання засобів тимчасового зберігання зерна (рукавів) місткістю 200 тонн.

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України оголошують про початок реєстрації для отримання засобів тимчасового зберігання зерна (рукавів) місткістю 200 тонн. Проект реалізується за донорської підтримки урядів Канади та Японії, а також австралійської благодійної організації Minderoo Foundation.

До уваги представників бізнесу!

       З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021 – 2027 роки передбачено заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.