УВАГА! Важлива інформація!

       Останнім часом між мешканцями Комарівської територіальної громади ширяться чутки про те що, на території населених пунктів територіальної громади будуть закриті фельдшерські пункти, та звільненні працівники.                  В зв’язку з цим сільський голова Віктор Бондаренко повідомляє мешканців територіальної громади про те що, жоден із сільських ФАПів громади не закриють у 2022 році.              Фінансування закладів первинної ланки надання медичних послуг для населення – свідомий крок громади, аби кожен мешканець громади мав можливість отримувати медичні послуги за місцем проживання. Проте, на привеликий жаль ми вимушені наголосити на тому, що на державному рівні не бачать існування сільських ФАПів.             Як один із переконливих прикладів є те, що у структурі медзакладів взагалі не передбачено існування ФАПів. Звісно, фактично  їх ніхто не забороняє, але фінансування цих закладів первинного рівня держава на себе не бере. Але ми чудово розуміємо, яку роль відіграють ФАПи для життєзабезпечення сільського населення, тому єдиним варіантом для їх функціонування є фінансування з боку органів місцевого самоврядування в рамках реалізації місцевих програм розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я. 

УВАГА! ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

23 листопада 2021 року з 9 години 00 хвилин буде збиратися сміття з домогосподарств жителів села Комарівка. Просимо виставити сміття біля власних будинків до 9 години 00 хвилин.

З 25 листопада на Чернігівщині розпочинається заборона вилову раків

З 25 листопада 2021 року відповідно до наказу Чернігівського рибоохоронного патруля від 12.11.2021 № 147-од розпочинається заборона на будь-який вилов раків у рибогосподарських водних об’єктах Чернігівської області.

ОГОЛОШЕННЯ про проведення особистого прийому громадян, керівником поліції в Чернігівській області та сільським головою Віктором Бондаренком

18 листопада 2021 року з 11 години 00 хвилин до 13 години 00 хвилин  в кабінеті сільського голови Комарівської сільської ради за адресою: с. Комарівка, вул. Соборна, буд. 1, буде проводитися особистий прийом громадян.